KIKO SHOPLOG!

IMG_5164

Vandaag heb ik een leuke mini make-up shoplog!
Afgelopen zaterdag ben ik naar Amsterdam geweest en ben ik natuurlijk gelijk even langs Kiko geweest! Kiko is ook te vinden in Amstelveen, Rotterdam en natuurlijk kun je het ook online bestellen. Momenteel is er ook nog eens 50% korting op heel veel producten! Voor de mensen die niet weten wat Kiko is, Kiko is een budget Italiaanse cosmeticamerk van make-up en skin-care producten met de kwaliteit van professionele make-up zoals MAC cosmetica bijvoorbeeld. In totaal heb ik 6 producten gehaald. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Lees dan snel verder!
IMG_5187IMG_5185
Als eerste wat ik deed toen ik Kiko binnenliep was gelijk naar de lipsticks lopen!
Gelijk zag ik een supermooie lipstick tussen de nieuwe collectie, namelijk de ‘Intensely Lavish Lipstick’ in de kleur 05 ‘Heavy Cherry’. Het is een crème-lippenstift met een glanzend kleur waardoor mijn lippen niet droog worden.
IMG_5182IMG_5190
Hierbij heb ik natuurlijk ook een lipliner gehaald, toevallig ook uit de nieuwe collectie.
‘Intensely Lavish Lipliner’ een langhoudend lippenpotlood in de kleur 04 ‘Mild Sangria’.
IMG_5184IMG_5189
Na heel veel goede verhalen gehoord te hebben, heb ik ook uiteindelijk de ‘Radiant Touch Creamy Stick Highlighter’ gehaald zelfs met 50% korting! Toen ik thuis kwam heb ik hem gelijk uitgetest en wow! Echt ik ben helemaal verliefd geworden, het geeft een mooie naturel glow op je gezicht en niet te heftig en het blijft lang zitten. Echt een aanrader voor de mensen die een goede highlighter zoeken! Het is verkrijgbaar in twee versies, zelf heb ik de ‘100 Gold’ gehaald.
IMG_5188IMG_5180
Zelf was ik ook nog opzoek naar een mascara, toevallig waren de mascara’s van Kiko ook in de sale dus heb ik er gelijk eentje meegenomen de ‘Unforgettable Waterproof Mascara’.
IMG_5179IMG_5178
Ook heb ik in de sale een eyeliner meegenomen, na goede reacties van mijn vrienden moest ik hem ook gewoon meenemen. Namelijk de ‘Ultimate Pen Longwear Eyeliner’. Het is een zwarte eyeliner en erg makkelijk om aan te brengen!
IMG_5181
En dan zijn we alweer bij het laatste item, een Make-up Fixer!
Het is een make-up fixeerspray van 75 ml zonder parfum, door de fixer blijft je make-up voor een lange tijd goed zitten. Ik heb hier goede verhalen over gehoord, dus zelf ben ik ook erg benieuwd naar!

Lipstick €6,90
Lipliner €4,90
Highligther €4,20
Mascara €3,90
Eyeliner €3,40
Make-up Fixer €7,90

Dit waren alweer mijn aankopen bij Kiko, hopelijk hebben jullie hiervan genoten!

Liefs,

Jenny


4 reacties op ‘KIKO SHOPLOG!

Plaats een reactie